Politica de confidențialitate privind protecția datelor personale ale vizitatorilor

Informații generale pentru vizitatorii www.avocatgiulia.ro

DREPT CIVIL PENTRU FEMEI, AVÂND ADRESA www.avocatgiulia.ro, ESTE UN SITE PERSONAL CU SUBIECTE JURIDICE DE DREPT CIVIL (în special din sfera dreptului familiei) și DEZVOLTARE PERSONALĂ (numerologie, EFT, eliminarea stresului prin instrumente la îndemîna oricui).  
Site-ul de față abordează diverse subiecte de educație juridică și îmbunătățirea calității vieții celor care accesează www.avocatgiulia.ro care mă interesează la un anumit moment dat. Un pic haotic poate, dar urăsc ordinea militărească, dar vă descurcați voi prin labiritul postărilor, nu am nicio îndoială!  
Avocatgiulia.ro poate fi accesat gratuit de orice user, cu excepția paginii de webinarii, pentru care este nevoie să aveți acordul meu. Oricine dorește, poate să lase un comentariu, dar el va fi în prealabil moderat de către subsemnata, deoarece bunul-simț trebuie să primeze.  
În acest sens, îmi rezerv dreptul de a șterge orice comentariu care nu respectă astfel de reguli minimale. Voi face asta în mod absolutist. Anii de când sunt lumea blogging-ului m-au învățat că nu trebuie să fac concesii nimănui care nu se poartă cu respectuos în online.  
Confidențialitatea datelor voastre cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările mele principale, în calitate de posesoare și administrator al site-ului de față. A fost dintotdeauna, chiar de pe vremea când UE nu ne obliga încă la așa ceva. A fost și este o dovadă de respect față de useri.  
În mod obiectiv, trebuie să știi că accesând site-ul meu, www.avocatgiulia.ro sunt prelucrate următoarele date ce au caracter personal ale fiecărui user care intră aici, inclusiv ale tale:
- IP-ul și browserul utilizat. Dacă vei dori să lași un comentariu, mai sunt colectate automat:
  • numele de utilizator;
  • adresa de email;
  • adresa web a site-ului persoanei care comentează;
  • alte date cu caracter personal, care sunt lăsate voluntar în cuprinsul respectivului comentariu.

Trebuie spus că există și varianta de a comenta ca Anonim (deși nu e recomandabilă!).  
Precizez că eu nu prelucrez sub nicio formă datele personale ale celor ce ajung pe site, ci doar studiez statisticile privind traficul înregistrat online pe diverse pagini pe anumite intervale de timp cu instumente specifice Google.  
Se colectează automat IP-ul și browser-ul utilizat de către orice vizitator: instant la accesarea oricărei pagini de pe blog de către sistemul de operare al serverului, fără implicarea mea în această acțiune.  
În acest sens, trebuie spus și că Google Analytics colectează IP-ul și browser-ul, dar le prezintă ca date statistice, de aceea ele nu se pot asocia unui utilizator anume, deci nu trebuie ca să te îngrijorez. Eu pot face acest lucru (și nici nu îmi doresc).  
Dacă decizi ca să utilizezi formularul de contact, eu prelucrez datele cu caracter personal astfel:
  • numele de utilizator (real sau pseudonim): este colectat, dar îl folosesc ca metodă de adresare ca să îți răspund pe email;
  • adresa de email: este colectată și o utilizez pentru a comunica cu persoana în cauză; dacă nu furnizezi o adresă validă, degeaba vei trimite formularul de contact, pentru că nu o să îți pot răspunde.

Pur și simplu îți dai consimțământul pentru colectarea datelor în momentul când completezi acele date și apeși butonul de trimitere al mesajului respectiv.  
Un comentariu publicat pe blog poate fi văzut de oricine, așa încât răspunderea privind conținutul acestuia și eventualele date personale comunicate acolo îți aparține în totalitate, nu pot să cenzurez aceste date ei (decât dacă șterg cu totul textul și nu ți-ai dori asta.  
Durata pentru care se prelucrează datele se face atâta timp cât este necesar.  
Dacă vrei să te înscrii la newsletter, adresa de email va fi stocată până ce decizi ca să renunți la a mai primi notificări din partea giulieta.info (adică până te vei dezabona).  
Ca principiu, eu voi ține datele tale cu caracter personal atât timp cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.
  Categoric nu voi dezvălui datele tale personale (oricât de minimale ar fi acestea!) niciunui terț și nici nu te voi înscrie fără voia voastră pe liste de abonați, la newsletter-uri sau alte comunicări online.
  Doar dacă este vorba de vreun concurs, iar atunci numai dacă vei accepta tu însuți regulamentul acestuia.
  Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a -ți exercita drepturile în lumina prevederilor GDPR, lăsă-mi mesaj la email: contact@avocatgiulia.ro (Evident, va trebui să îți dai o adresă validă dacă vrei să-ți parvină și răspunsul meu!)  
Mulțumesc frumos! av. Giulieta Marin  
Scroll to Top