Giulieta Marin: o Balanță care îmbină avocatura cu dezvoltarea personală

Bun găsit!

 

 

Sunt avocată în Baroul București încă de la absolvirea Facultății de Drept - Universitatea București .

Născută în zodia Balanței, este firesc că sfera dreptului ma atras în că din copilărie. 

 

Îmi doresc să ajut oamenii să depășească problemele familiale cu înțelepciune. Cu răbdare și atenție, îi ghidez pe clienți prin labirintul legislației familiale. Promovez dialogul și înțelegerea pentru a obține rezultate favorabile tuturor. Prin consultanță juridică, ofer sprijin și soluții pentru cazurile dificile. Cred în importanța găsirii armoniei în timpul disputelor familiale.

 

Cu o abordare empatică și dedicată, mă implic profund în rezolvarea aspectelor legale legate de familie. Cu un portofoliu variat și o expertiză relevantă, ofer consultanță și reprezentare juridică de încredere în chestiuni precum divorț, custodie, adopții și protecție copilului.

 

Știu că fiecare familie are povestea ei și o abordez cu sensibilitate. Pun în prim plan interesele copiilor și bunăstarea familiilor pe care le reprezint. 

 


Sunt o adeptă a dezvoltării personale și cred cu tărie în puterea transformării interioare. Prin articole inspiraționale, încurajează creșterea personală și evoluția vieții pline de succes și împlinire. Hai să explorem împreună cu situația ta legală și să găsesc căile mai bune în viața mai armonioasă și mai echilibrată!

Cu o experiență îndelungată ani în domeniul dreptului civil, puteți oferi sfaturi utile într-unul dintre cele mai sensibile domenii ale dreptului cu discreția, caracterul rezonabil și secretul necesar pentru a asigura apărarea deplină a intereselor tale.

 

Acționând în sfera consultativă și contencioasă, te pot ajuta în probleme legate de căsătorie, acorduri prenupțiale, regim de proprietate, custodia și reglementarea vizitelor minorilor. De asemenea, te pot ajuta în probleme care au caracter patrimonial în întocmirea testamentelor, a contractelor de donație, a instituției uzufructului asupra imobilelor. 

Citește mai mult

 

Scroll to Top