Codul Tesla 369: abundență și prosperitate
Codul Tesla 369 este un bun instrument pentru a te detașa și a te elibera de ceea ce nu mai vrei să ai în viața ta. De a materializa ceea ce vrei. Dar nu uita: întotdeauna aceste intenții trebuie să fie scurte, clare și formulate la pozitiv.

Metoda Tesla Code 369 pentru împlinirea dorințelor

Codul Tesla 369 folosește numerele divine 3, 6, 9 în practica de manifestare. Nikola Tesla credea că numerele 3 6 9 au putere divină. Poți găsi pe net multe  informații în acest sens.

Cum se procedează mai exact? Compune o declarație de intenție clară, pe hârtie. Apoi trebuie ca să te focalizezi asupra ei mai mult de 17 secunde. Iar mai apoi o scrii din nou: de 3 ori dimineața, de 6 ori în timpul zilei și de 9 ori chiar înainte de culcare. Aceasta este în câteva cuvinte foarte simple tehnica de bază de manifestare a metodei Nikola Tesla 3 6 9.

Dacă observi că această metodă funcționează, continuă să o faci și pentru alte intenții. Ce te faci însă dacă descoperi că începi să fii obsedată de obiectivele tale sau dacă simți că pur și simplu nu te poți detașa și elibera? Ar trebui să renunți, dar nu este o tragedie dacă nu poți ca să te detașezi chiar 100% de scopul propus când realizezi tehnica 3 6 9. Acest lucru se datorează faptului că detașarea totală ar înseamna că tai complet orice legătură cu intenția și focusarea pentru ca obiectivul tău să devină realitate. Renunță la atașamentele puternice!

Codul Tesla 369: atașament versus non-atașament

  Non-atașamentul este calea de mijloc între a fi super obsedată (super atașată) și complet indiferentă. Nu e bine ca să fii în niciuna dintre aceste extreme. Când ești lipsită de atașamente puternice, atunci viața ta începe să curgă altfel. Este ca și cum ai vrea ceva, dar, în același timp, ești bine și cum este acum. (Chiar și dacă lucrurile pe care le trăiești în prezent nu sunt tocmai roz. Totul ține de percepție. De realitatea pe care ți-ai creat-o).  Aceasta este starea perfectă de non-atașament. 

Cum poți ca să creezi o intenție care să te ajute să ajungi în acea stare fără atașamente, în timp să fii în continuare implicată în ceea ce dorești să manifești? Cuvântul magic este RECUNOȘTINȚA. Recunoștința este într-adevăr ingredientul magic care poate transforma obsesia în non-atașament! 

Manifestarea prin metoda Nikola Tesla 369 are 3 faze principale:

  • clarificarea intenției și scrierea ei pe hârtie de 18 ori (3 - 6 -9); 3 ori - dimineața, 6 ori - prânz, 9 ori - seara, înainte de culcare;
  • înarmează-te cu răbdare suficiente pentru ca Universului să ia act de dorințele tale și să le poată împlini;
  • eliberarea de obsesii sau non-atașamentul, pentru ca manifestarea intenției tale să se producă;
  • aplică tehnica doar pentru câte o singură intenție; după împlinirea acesteia, poți trece și la altă intenție.
Nu uita! Majoritatea oamenilor nu au nicio problemă să spună ce vor, dar au dificultăți când vine vorba de detașare și eliberare.

Codul Tesla 369 și semințele manifestării intenției tale

De fiecare dată când vrei să manifesti ceva, trebuie să existe deja o sămânță din asta în viața ta

Exemple de intenții ce se materializează folosind Codul Tesla 369 pentru abundență și prosperitate

  • Dacă vrei să manifestați locul de muncă dorit, întreabă-te: 

  • De ce vreau acest job? 
  • Cine sau ce m-a inspirat să vreau să manifest această meserie?
  • Ce s-a întâmplat mai exact pentru ca să vreau job-ul ăsta? 
Poate că există pe Bestjobs.eu sau eJobs.ro acel job cu descrierea perfectă pentru tine. Acel site unde este anunțul, prin simplu fapt că există, reprezintă o sămânță.
  • Dacă vrei să te muți într-un alt loc 

Probabil că deja ai văzut deja poze cu acel loc,. Aceste imagini sunt semințele. Începe să strângi lucruri ce apar în viața ta care să-ți dea sentimentul că ești pe calea corectă spre ceea ce vrei să manifești. Uneori, obiectele fizice (poze, magneți de frigider, bibelouri etc.) nici măcar nu sunt necesare. Ajunge doar să ai acel sentiment de atingere a intenției tale. Fraza magică este:  “Simte pe deplin ca și cum intenția s-ar fi îndeplinit deja.”
  • Dacă vrei să manifești mai mulți bani

Uită-te în jur și observă în ce domeniu al vieții ai deja suficiente resurse materiale. Simte deja belșugul și fii recunoscătoare pentru ce ai deja în prezent. Poate faptul că ai ce mânca astăzi (mulți chiar nu au!) sau poate că ai un acoperiș deasupra capului! Acestea sunt lucruri pe care le ai deja, nu? Chiar dacă nu sunt egale cu suma de bani pe vrei ca să o manifești, sunt totuși semințe a ceea ce îți dorești. 

Majoritatea oamenilor vor să manifeste ceva, însă ignoră semințele. Ceea ce nu înțeleg este că ceea ce își doresc poate crește doar din semințele a ceea ce există deja . Așadar, este imposibil pentru tine ca să-ți dorești ceva, fără să fie deja prezente semințe în viața ta. 

Este important să găsești sursa intențiilor în viața ta (semințele!) și trebuie să oferi recunoștință pentru ele. Recunoștința este ca apa care udă o sămânță concretă de pe un ogor, o încurajează să încolțească și să crească. 

Intenția perfectă conform metodei codului Tesla 369 pentru împlinirea dorințelor

Pasul 1. Ia două-trei dintre aceste semințe și scrie-le pe hârtie. (Nu pe telefon sau laptop!). De exemplu, să presupunem că sămânța ta este concretizată pur și simplu în informații online despre acel job pe care ți-l dorești sau recunoștința ta pentru faptul că ai bani suficienți pentru a-ți cumpăra mâncare azi. Notează așadar două sau trei dintre acestea. Pot fi lucruri concrete, sentimente sau oameni care te inspiră să vrei ceea ce îți dorești. 

Propoziția de pe hârtie trebuie să arate cam așa: „Sunt recunoscătoare pentru semințele divine ale (elementul 1), (elementul 2), (elementul 3).”

Pasul 2. Continuă cu fraza scrisă: „ Fie ca aceste semințe divine să crească în viața mea și să aducă mai multă abundență, dragoste și bucurie (sau orice sentimente/lucruri vrei).”

Încearcă să identifici starea, sentimentul minunat legat de ceea ce vrei. (Simte-te ca și cum intenția ta s-ar fi împlinit deja). Pune asta în declarația scrisă pe care o faci. 

Pasul 3. Scrie apoi: „ Mulțumesc  pentru aceste semințe divine. Rog Universul ca aceste semințe să crească și să îmi aducă ……………… (sentimentul, sentimentul pe care îl doriți).”  

Nu uita ceva foarte important! Tu nu vrei de fapt o mașină, ci să trăiești starea de bucurie pe care o trăiești când o conduci. Nu vrei un job, ci beneficiile pe care el ți le aduce (un salariu bun, colegi minunați, un șef care să te respecte și să îl respecți, un program de lucru care să te mulțumească și să nu se extindă contrar Codului Muncii până pe la 10-12 ore/zi etc.).

Formula ta magică conform metodei Codul Tesla 369 este așadar:

“Sunt recunoscătoare pentru semințele divine ale (elementul 1), (elementul 2), (elementul 3). Fie ca aceste semințe divine să crească în viața mea și să îmi aducă mai multă abundență, dragoste și bucurie (sau orice sentimente/lucruri vrei). Mulțumesc  pentru aceste semințe divine. Rog Universul ca să permită acestor semințe să crească și să îmi aducă ……………… (obiectul/persoana dorit/ă + sentimentul, sentimentul pe care îl dorești). “

Scrii  respectiva intenție repetat: de 3 ori dimineața, de 6 ori în timpul zilei și de 9 ori chiar înainte de culcare. 

Iată așadar o metodă  bazată pe numere care îți poate aduce multe lucruri uimitoare în viața ta.

Lasă un răspuns

Scroll to Top