SuperBlog 2023: O croazieră pe Oceanul Creativității!
SuperBlog 2023 a început înscrierile. Tu ți-ai înregistrat blogul la concurs?

Cel mai tare concurs de articole creative: SuperBlog 2023!

Sunt atât de încântată să împărtășesc cu tine o oportunitate minunată. Este vorba de competiția națională de blogging - SuperBlog 2023! Este un loc magic unde cuvintele devin artă pură, unde creativitatea noastră poate să strălucească. Dacă iubești să scrii și să-ți dezvolți abilitățile în blogging nu-l rata! Vei face parte dintr-o comunitate de oameni minunați. Indiferent de vârstă, bloggerii paricipanti sunt pasionați de scris și plini de energie pozitivă. SuperBlog 2023 a ajuns la cea de-a 27-a ediție. 2+7=9 adică cifra transformării. Îți poate confirma orice numerolog. Îmbarcă-te pentru o croazieră de vis pe undele Creației! 

SuperBlog - a 27-a ediție!

SuperBlog a luat naștere în 2008 și de atunci rezistă în furtunoasa blogosferă românească. Aici bloggerii și companiile se susțin reciproc, folosesc content marketing și storytelling pentru a obține vizibilitate. Niciun advertorial nu este doar un biet advertorial, ci mult mai mult. Dacă ai talent de povestitor și informații utile pe care vrei să le dăruiești și altora înscrie-te la concurs. Folosește-l ca pretext! SuperBlog este locul unde chiar poți să te afirmi ca un altfel de copywriter. Și să te diferențiezi radical de chatGPT!

Cum te înscrii în SuperBlog 2023?

SuperBlog 2023 se desfășoară între 1 octombrie și 1 decembrie 2023, dar înscrierile sunt deschise începând cu 1 septembrie 2023. Trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli.
  • Citești regulamentul competiției, ca să fii bine pregătită pentru călătoria ta curajoasă pe Oceanul Creativității.
  • Îți anunți participarea printr-un scurt articol postat pe blogul tău. Poate fi o șansă minunată de a-ți exprima gândurile, dar și de a influența cititorii bloggeri ca să se alăture și ei concursului.
  • Completezi formularul de de pe site-ul https://super-blog.eu și așteapți validarea.
  • Scrii inspirat și aștepți să primeși note (punctaje) după fiecare probă. Sparge limitele, fii creativă la maxim și poți câștiga premii interesante!

 Călătoria ta pe goeleta Creativității

SuperBlog îți permite ca pă participi la toate sau doar la unele dintre probe. Toate acestea sunt opționale, așa că puteți alege doar pentru a vă inspira cel mai mult. Dar e păcat să lași premii pe masă, nu-i așa? Cu cât participi la mai multe probe, cu atât șansele tale de a câștiga mai multe premii de etapă și de a urcă în clasament cresc. Poți câștiga premii în produse, vouchere sau bani, în funcție de punctajul obținut. Iar la finalul cursei te așteaptă Premiul cel Mare. Plus satisfacția că ai depășit toate dificultățile ce vor apărea vreme de 2 luni. În plus, pe măsură ce te implici în competiție, vei cunoaște oameni pasionați de blogging. Nu doar că îți vei testa abilități tale de blogger, ci și vei avea ocazia să lucrezi cu branduri interesate de social media. Poți să îți pui în valoare talentul, să te dezvolți personal și profesional. Comunitatea SuperBlog - O Comunitate deosebită SuperBlog nu este doar o competiție, ci un trib frumos de bloggeri. Poți să îți faci prieteni noi, să te inspiri de la cei mai buni, să faci schimb de experiențe și sfaturi. Indiferent de nivelul tău de experiență sau de tematica blogului pe care îl ai (culinar, fashion, EFT, juridic, automobilistic), ești binevenită să te alături acestor familii pasionate de scris.

Cuvintele scrise  sunt puterea ta în lumea internetului. SuperBlog 2023 te ajută să capeți notorietate în online!

Indiferent de rezultat, SuperBlog 2023 este locul unde puteți crește, învăța și sărbători pasiunea pentru scris. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, poți să le pui pe adresa de e-mail superblog@swissplan.biz sau pe pagina de Facebook. Alătură-te comunității SuperBlog și fii pregătită pentru o călătorie minunată pe Oceanul Creativității.

Hai să explorăm împreună un ocean infinit de idei și oportunități!

Lasă un răspuns

Scroll to Top